Wat wij doen

Onze verpleegkundigen bieden medisch specialistisch verpleegkundige zorg aan met betrekking tot de thuissituatie en verricht verpleegkundige werkzaamheden in opdracht van huisartsen en verpleeghuisartsen. Dit biedt de mogelijkheid om een ziekenhuisopname zo lang mogelijk uit te stellen, te verkorten of om de ziekenhuisbehandeling thuis te vervolgen. Voor de patiënt betekent de thuisbehandeling meer vrijheid, minder reistijd en een vertrouwde omgeving.

Onze diensten

MTH team
Injectieservice
Nachtzorg

De zorg thuis wordt geleverd door deskundige verpleegkundigen van gespecialiseerde teams;  het Medisch Technische Handelen team (MTH team), de injectieservice en de nachtzorg.

Het medisch secretariaat van Thoez Twente bevindt zich op een kantoor in ZGT locatie Almelo. Vanuit deze locatie biedt Thoez haar diensten aan voor diverse thuiszorgorganisaties uit de regio. De behandelend arts, huisarts of medisch specialist, is de opdrachtgever / aanvrager voor de te leveren zorg.

Meer weten over de mogelijkheden?

Laat hier uw vraag achter en wij nemen binnen 24u contact op.

    U kunt ons bereiken op:
    088 – 708 3669
    info@thoeztwente.nl


    Bij geen gehoor (buiten kantoortijden) kan contact opgenomen worden met de Meld- en Zorgcentrale van Alerta via telefoonnummer: 074 – 255 00 10